Last weekend Jens got ill, this weekend it´s my turn. Luckily, the kids are having a great time at their grandparents house, so we were able to sleep untill 10! Although I´m still having a terrible headache, I try to ´enjoy´ this free moment as well. Yesterday, I filled up the kiln and saw the results this morning. And just like earlier attempts, I like the bright colors of the ´before´ photo´s better. It seems every color fades away and turns into blue-grey. But apart from the comparing, they turned out quite nice.

If you do like blue and grey, and don´t mind a few minor flaws..I would love to make you happy with this bowl or plate! Leave a message this week (untill next sunday) with perhaps some tips or just which of the two you like best. Perhaps next monday it will be shipped to your adress!

Before:

illustrations on ceramics Giveaway (to make me feel better)illustrations on ceramics1 Giveaway (to make me feel better)

After:illustrations on ceramics after Giveaway (to make me feel better)illustrations on ceramics after1 Giveaway (to make me feel better)

15 Responses to Giveaway (to make me feel better)

 1. Elizabeth says:

  Ik vind ze erg leuk (net als de rest van je shopje trouwens) en doe graag mee! En ach, zie het als Bob Ross “there are no mistakes, only happy accidents”… prachtig!

 2. Iris Vank says:

  Ik vind de na’s mooier hoor! Maar ik hou wel van het frisse blauw. En jaaa, ik zou er graag een winnen! Als ik moest kiezen (vind ze allebei prachtig) kies ik voor het hartjes-schaaltje! Fingers crossed..

 3. Mireille says:

  Oh wauw..ik vind ze geweldig!!!
  Ben vooral onder de indruk van het schaaltje met de hartjes!

 4. Marga says:

  De combinatie van illustratie en tekst vind ik super.
  Ik zie lekkere hapjes op dat schattige schaaltje liggen en dan ook nog de uitnodiging om ze op te eten…

 5. Sandy says:

  Hallo hallo, hier je grootste fan (die al bijna jarig is….). De afters zijn prachtig. De frisse blauwe kleuren zijn echt erg mooi. Vooral de schaal heeft mijn hart gestolen. Ik maak zeker geen kans als 1e lijns familielid?

 6. Sandy says:

  Ik bedoel het kleine ronde schaaltje.

 7. anki says:

  Ohh ben ik te laat? Officieel wel zeker? Sh**! Vooral de schaaltjes met de hartjes vind ik super, maar de schalen zijn ook erg mooi. Je bent goed bezig!

 8. Marjorie says:

  Vindt ze super! Als je mij laat winnen dan kom ik het persoonlijk halen. Heb je ook geen verzendkosten ;-)

 9. Marjorie says:

  Vind -t (was te enthousiast, haha!)

 10. Maureen says:

  Wat tof!
  Ben weg van de bruin grijze kleuren schaaltjes…

 11. Afke says:

  De onderste is erg leuk met de heartjes en de leuke tekst. Leuk bezig hoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>