This post doesn’t really fit with the concept of my blog: posting about the beautiful things around me. But, fair is fair, I also post about my creative excesses, and that just doesn’t go together with beauty all the time. So, here is the result of my baking failure of yesterday. This morning I immediately saw that the colors of the result were worse than the previous two times I experimented (see here and here). Worse! If only I saw a little bit of progression in this learningprocess, this would’t be problem. But, worse than last time.. Should I continue? Yes, I’m convinced it’s possible to get control over this simple old kiln I own. Next time I’m going to bake on a lower temparature and most important: not with my most beautiful piece of ceramic.

after firing 1 This post doesnt really fit with the concept of my blogafter firing 2 This post doesnt really fit with the concept of my blogafter firing 1 This post doesnt really fit with the concept of my blog

5 Responses to This post doesn’t really fit with the concept of my blog

 1. Iris Vank says:

  Ik vind het helemaal niet zo vreselijk, maar het is wel vreselijk vervelend als het niet wordt zoals je wil. Wat een gaaf schilders trouwens, van de vrouw met roze haren. Van wie is dat?

 2. Iris Vank says:

  Wat raar zeg, eerder vanavond zag ik een schilderij op de foto in deze post. Op de eerste en derde foto. Ik zweer het, roze haar en een beetje scheel kijkend! Wat raar, nu zie ik gewoon drie foto’s van servies..

 3. Volhouden, Carly! You can do it! (en inderdaad, de rest van de wereld vindt deze kleurtjes ook gewoon mooi ;))

 4. prentje says:

  Bent u niet een beetje heel kritisch mevrouw? Ik vind het er namelijk geweldig uitzien. Maarre, ik herken dat hoor, o, zo vermoeiend die hoge maatstaven. Zucht. Gewoon doorgaan, zou ik zeggen ;-)

 5. carlylikes says:

  Leuk om te horen dat jullie de kleuren geen probleem vinden. Ik ben inderdaad best kritisch maar deze keer is het toch echt terecht. De foto’s zijn eigenlijk te mooi.. er zaten namelijk best wel wat haaltjes / bubbeltjes in de transfers. Die had ik eigenlijk ook moeten fotograferen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>