piilopaikka kaadin 1l Piilopaikka by Piia Keto

 

piilopaikka muki 04l toteemi Piilopaikka by Piia Keto

piilopaikka muki 04l metsa Piilopaikka by Piia Keto

piilopaikka kuppi 03l Piilopaikka by Piia Keto

I love the blog of Caroline Sleijffers: lillelykke. Every post is another: “Oh”, “Ah” and “Wow..! She ‘s able to pick up the latest trends or the original DIY ideas. Today I found these new beautiful ceramics via her blog! It looks like vintage Scandinavian ceramics, but it turns from the 2013 collection of Arabia. It deserves a place in my own digital cupboard as well!

 

Tagged with →  

4 Responses to Piilopaikka by Piia Keto

 1. Anne says:

  wauw! wat een mooi servies!

 2. prentje says:

  Wow, echt prachtig!

 3. Afke says:

  bedankt voor je reactie op mijn blog. inderdaad ik moet weer aan de slag. maar sinds mijn dochtertje heb ik het een beetje laten liggen of nog voor opdrachten aan de slag geweest. op zolder staan ze, deze was te groot voor de zolder.

 4. Caroline says:

  Bedankt voor je leuke verwijzing in deze blogpost. Betekend dat ik mijn ‘werk’ goed doe ;-).
  Vandaag heb ik mezelf de 1 liter kan cadeau gedaan. Ben er zo blij mee. Past mooi bij mijn zwart wit mix van oud en nieuw Scandinavisch servies van oa Marimekko, Arabia, Figgio en Iittala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>