Gisteren kwamen we terug van een heerlijke vakantie. (Binnenkort meer foto’s..) Altijd fijn om zo’n grote stapel post aan te treffen bij thuiskomst. En ik had geluk.. mijn 3 favoriete magazines lagen op de mat: 101 Woonideeënvtwonen en.. de nieuwe IKEA catalogus! Genoeg te lezen dus vandaag. Maar nog het leukst van alles: ik ontving het geboortekaartje dat ik mocht ontwerpen voor onze nieuwe buurjongen Tijn! De kaarten werden precies gedrukt tijdens mijn vakantie, dus ik kon niet wachten om het resultaat te bekijken.

ttt

Yesterday, we came back from a lovely holiday. (Soon some pictures of those good times..) I think one of the nicest things about coming home is going through your mail! And I was lucky: three of my best magazine friends were waiting for me : 101 Woonideeën, vtwonen and.. the new IKEA catalogue!  And on top of it: I recieved the birthcard I designed for our new neighbour Tijn! The cards were printed during my holiday so I was so curious to see the result.

birthcard tijn Lovely mail after a lovely holidaybirthcard2 Lovely mail after a lovely holiday

Tagged with →  

3 Responses to Lovely mail after a lovely holiday

 1. Afke says:

  Een ontzettend mooie geboortekaartje,de gestempelde letters maken het ook helemaal af. leuk!

 2. Prentje says:

  Wow, leuk geworden zeg, dat kaartje. Stoer, je zelfontworpen kaartje in de brievenbus…

 3. Yolanda Docters van leeuwen says:

  Hoi Hoi,
  Ik ben via pinterest op uw blog terecht gekomen. Vindt het geboorte kaartje van hier boven erg leuk heeft u evt nog meer voor beeldjes of hoe werkt het een beetje zou graag wat meer informatie willen. hoop dat u mij dat kan geven.

  met vriendelijke groet Yolanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>